۱۲۹- شهادت حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها
بهمن ۲۰, ۱۳۹۶۱۳۱- مذاق ساده نویسی و دوری از فلسفه بافی
بهمن ۲۰, ۱۳۹۶بسمه تعالی
مثل دیشبی بود در سال ۱۳۳۵ یعنی شب چهارم جمادی الثانی که روز قبلش سالگرد شهادت حضرت فاطمه زهرا علیها السلام بود و آن شب حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام حضرت فاطمه زهرا علیها السلام را غسل می داد.
من در عالم رؤیا می دیدم که در خانه علی بن ابی طالب علیه السلام که درش به مسجد باز می شد با جمعی از فرزندان حضرت علی بن ابی طالب علیهما السلام و فاطمه زهراسلام الله علیها هستم. شمعی کنار بدن فاطمه اطهر سلام الله علیها روشن است که نیمی از صورت و بدن آن مخدره دیده می شود و علی بن ابیطالب علیه السلام دستور فرموده اند که کسی صدایش را به گریه بلند نکند. من و جمعی از فرزندان آن حضرت که من آنها را در تاریکی نمی دیدم آهسته گریه می کردیم تا آن که غسل فاطمه زهرا سلام الله علیها تمام شد. حضرت امیرالمومنین علیه السلام دستور فرمودند که ما فرزندانشان با مادرمان حضرت فاطمه سلام الله علیها وداع کنیم. من آهسته با گریه شدیدی که عارضم شده بود می گفتم ای مادر پهلو شکسته و گریه می کردم که از کثرت حزن و اندوه و گریه از خواب پریدم.
واقعا آیا اجر و مزد رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با تنها فرزندی که از آن حضرت باقی مانده بود همین بود؟
امام علیه السلام فرمود: «من ادرک فاطمه فقد ادرک لیله القدر» اگر تنها به همین حدیث مسلمانان توجّه می کردند قدر فاطمه زهرا علیها السلام را می دانستند زیرا در شب قدر قرآن نازل شده و قرآن همه اش حکمت است و حکمتی که از طرف خدای تعالی نازل گردد خیر کثیر است و به کسی که خیر کثیر عطاء شود همان کسی است که کوثر به او عطا شده است و کوثر در قرآن منظور فاطمه اطهر سلام الله علیها و فرزندان آن حضرت علیهم السلام است که در مقابل سرزنش بنی اميّه که به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله گفتند « ابتر » اعطا شد و همانگونه که شب قدر بهتر از هزار ماه است فاطمه زهرا سلام الله علیها بهتر از زندگی هزارها روزگار پر ارزش بشر است و او کتاب و لوح محفوظ علم الهی است که به عنوان کوثر به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله عطا شده است.
پس کسی که فاطمه زهرا سلام الله علیها را درک کند و بشناسد و معرفت آن حضرت را بفهمد همه خوبی های شب قدر را درک کرده است و از این جهت در روز گذشته گفتیم که وجود مقدّس فاطمه زهرا سلام الله علیها برگه امتحانی مردم مسلمان بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بوده است.
«السلام علیک یا فاطمه الزهراء اشفعی لنا عند اللّه».
تاریخ نگارش:
۱۴۲۶/۶/۴ قمری
۱۳۸۴/۴/۲۰ شمسی