۱۶۷- خصوصیات دوران کودکی
بهمن ۲۵, ۱۳۹۶۱۶۹- شهادت امام کاظم علیه السلام و ۱۰۳۰ نفر از عزاداران در کاظمین
بهمن ۲۵, ۱۳۹۶بسمه تعالی
در ۱۲ رجب ۱۴۲۶ شب میلاد مسعود حضرت امیرالمومنین علیه السلام هشت نفر از کسانی که مقاله شان در مرحله استقامت انتخاب شد و چهار نفر از آنها را در شبهای گذشته معرفی نمودیم که خلاصه ای از مقاله شان را توضیح دادیم و باقی ماند چهار نفر دیگر که توضیح میدهیم.
یکی از آنها (چنان که در تصویر فوق دیده میشود) جناب حجت الاسلام آقای مسلم عباس پور از اهالی شیراز و از فضلای حوزه علمیه قم بودند. ایشان مقاله شان در بیداری خود از خواب غفلت و سپس گذراندن مرحله توبه و بعد درباره استقامت چنین گفتند: استقامت را باید ریشه تمام سعادتها دانست و اگر انسان استقامت نداشته باشد در هر کاری معطل میماند و نمیتواند به هیچ وجه در هیچ چیز موفق شود.
دیگری آقای فرامرز نقوی بود (چنان که در تصویر دوم دیده میشود) ایشان درباره بیداری و یقظه خود و این که در منجلابی از غفلت و گناه بودند چنین گفتند: من به وسیله کتاب «پرواز روح» از خواب غفلت بیدار شدم این کتاب مایه
سعادت من بود کتاب پرواز روح من را وادار کرد که توبه کنم و خود را از منجلاب گناه و غفلت نجات دهم. سپس درباره توبه و این که استقامت دارای چهار رکن است و من بحمد اللّه در اکثر ارکان استقامت موفق بوده ام توضیح داده اند.
نفر هفتم آقای سعید شائق پور (چنان که در تصویر سوم دیده میشود) بود که مسئله تزکیه نفس را از اهم مسائل زندگی ابدی انسان میدانست او میگفت: که اگر انسان در راه تزکیه نفس استقامت نداشته باشد همه زحماتش از بین رفته و باید خود را در مرحله استقامت کاملا بسازد.
نفر هشتم آقای حسین خواجوئی (چنان که در تصویر چهارم دیده میشود) از طلاب حوزه علمیه قم بود که سالها است در راه تزکیه نفس فعالیت میکند و بحمد اللّه موفق هم شده است. او درباره موفقیت خود چنین میگفت: من خیلی دوست داشتم که یک انسان پاک و بی آلایش باشم. پس از مطالعات زیاد به این نتیجه رسیدم که بدون تزکیه نفس روح سالمی که خدا در قرآن فرموده:«الا من اتی اللّه بقلب سلیم» برای من حاصل نمیشود لذا به طرف تزکیه نفس روآوردم و تا اینجا موفق هم بوده ام.
تاریخ نگارش:
۱۴۲۶/۷/۲۵ قمری
۱۳۸۴/۶/۹ شمسی
دوستان اهل تزکیه نفس در ۱۲ رجب ۱۴۲۶ مقالات برگزيده مرحله استقامت خود را ارائه مي دهند